O nama

BioSilver proizvodi kreirani su iz ljubavi prema zdravom i prirodnom načinu života i želje da pomognemo ljudima da se osjećaju dobro.
Želimo pridonijeti vašoj dobrobiti, zdravlju i ljepoti, kombinirajući snagu prirode, znanost i naprednu tehnologiju.

Već više od 12 godina prisutni smo na tržištu u svim boljim ljekarnama i prodavaonicama zdrave hrane.


                                                                          MISIJA

Kao jedni od vodećih europskih proizvođača koloidnog srebra uz pomoć sofisticirane tehnologije i strogo kontroliranog proizvodnog procesa osigurali smo proizvodnju vrhunskih preparata najviše moguće kvalitete, učinkovitosti i čistoće, koji donose rezultate našim brojnim vjernim kupcima, a njihovo zadovoljstvo naša je najveća nagrada.

                                                                  
VRHUNSKA KVALITETA


Predano pratimo znanstvena istraživanja vezana uz primjenu srebra, a svi naši proizvodi nastali su kao rezultat dugogodišnjih ispitivanja njegovog blagotvornog djelovanja.

Optimalne koncentracije srebra za svaki proizvod određene su prema znanstvenim studijama, kako bi se postigli najbolji rezultati.

Veća koncentracija ne znači bolji učinak.
Ono što je presudno da bi koloidno srebro bilo učinkovito nije samo koncentracija srebra (PPM), nego veličina čestica, električna nabijenost i čistoća proizvoda, što ovisi o tehnologiji i proizvodnom procesu. U slučaju koloidnog srebra više PPM -a ne znači bolji učinak.

Veće koncentracije srebra mogu se određenim načinima proizvodnje ili dodavanjem raznih stabilizatora (kao što su soli, proteini itd.) postići u vrlo kratkom vremenu, npr. za 30 minuta, pri čemu nastaje nekvalitetan proizvod slabog ili nikakvog učinka.
 
  • Preparati najviše kvalitete i učinkovitosti
  • Boca 1000 ml i 500 ml sadrže koncentraciju – 10 PPM-a
  • Izvanredna čistoća: 99,999 % srebro i ultra pročišćena voda
  • Ne sadrži nikakve kemijske dodatke, stabilizatore, soli, proteine niti oksidirajuće spojeve
  • Pakirano u certificiranu farmaceutsku ambalažu od smeđeg stakla, koja jamči stabilnost i sigurnost proizvoda, a također se izbjegavaju štetne kemikalije koje ispušta plastična ambalaža
  • Svi proizvodi su: 100% veganski, bez GMO-a i bez glutena i alergena
  • Borimo se protiv testiranja na životinjama
 
 
Copyright © 2024. Biosilver, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.