Koloidno srebro - sve što trebate znati

O nama

BioSilver koloidno srebro proizvodi kreirani su iz ljubavi prema zdravom i prirodnom načinu života, s ciljem da pomognemo ljudima da se osjećaju dobro. Naša misija je pridonijeti vašoj dobrobiti, zdravlju i ljepoti kombinirajući snagu prirode, znanost i naprednu tehnologiju.

Kao jedni od vodećih europskih proizvođača koloidnog srebra, uz pomoć sofisticirane tehnologije i strogo kontroliranog proizvodnog procesa, osigurali smo proizvodnju vrhunskih preparata najviše moguće kvalitete, učinkovitosti i čistoće. Naši proizvodi donose rezultate našim brojnim vjernim kupcima, a njihovo zadovoljstvo naša je najveća nagrada.
Već više od 13 godina prisutni smo na tržištu u svim boljim ljekarnama i prodavaonicama zdrave hrane.

Što je koloidno srebro?


Koloidno srebro je ultra pročišćena voda u kojoj su ravnomjerno raspršene električno pozitivno nabijene mikroskopske čestice srebra.
 

Vrhunska kvaliteta koloidnog srebra

Predano pratimo znanstvena istraživanja vezana uz primjenu srebra, a svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjih ispitivanja njegovog blagotvornog djelovanja. Optimalne koncentracije srebra za svaki proizvod određene su prema znanstvenim studijama kako bi se postigli najbolji rezultati.
 

Zašto je važna veličina čestica i čistoća koloidnog srebra?

Ono što je presudno da bi koloidno srebro bilo učinkovito nije samo koncentracija srebra (PPM), nego i veličina čestica, električna nabijenost i čistoća proizvoda, što ovisi o tehnologiji i proizvodnom procesu. Kvalitetno i učinkovito koloidno srebro moguće je proizvesti do maksimalno 25 PPM-a.
 

Izbjegavajte nekvalitetno koloidno srebro

Na tržištu se često pojavljuje koloidno srebro od 30, 50 ili čak 100 PPM-a. Takve veće koncentracije srebra postižu se drugačijim načinima proizvodnje ili dodavanjem raznih stabilizatora (kao što su soli, proteini itd.). Uglavnom se radi o proizvodima koji su kontaminirani nekvalitetnom vodom ili dodacima i nisu preporučeni za upotrebu.

Koloidno srebro mora biti pakirano u certificiranu staklenu ambalažu kako bi se izbjegle štetne kemikalije koje ispušta plastična ambalaža.


Naše koliodno srebro:

  • Koloidno srebro najviše kvalitete i učinkovitosti
  • Boca 1000 ml i 500 ml sadrže koncentraciju od 10 PPM-a
  • Izvanredna čistoća: 99,999 % srebro i ultra pročišćena voda
  • Bez kemijskih dodataka, stabilizatora, soli, proteina niti oksidirajućih spojeva
  • Pakirano u certificiranu farmaceutsku ambalažu od smeđeg stakla, koja jamči stabilnost i sigurnost proizvoda, a također se izbjegavaju štetne kemikalije koje ispušta plastična ambalaža
  • Svi proizvodi su: 100% veganski, bez GMO-a, bez glutena i alergena
  • Borimo se protiv testiranja na životinjama

BioSilver proizvodi su vaš pouzdani partner za zdravlje i ljepotu, sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom koju možete osjetiti.


 
Copyright © 2024. Biosilver koloidno srebro, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.