Načini plaćanja i dostava

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem ( otkupninom )

Prilikom dostave Kupac svoju narudžbu plaća gotovinom dostavljaču

Plaćanje putem uplate na račun / e- bankarstvo

 Iznos narudžbe potrebno je uplatiti putem bankovne transakcije, tj. uplate direktno na račun Prodavatelja putem net bankinga, u pošti, banci, ili nekim drugim putem uobičajenim kod plačanja računa.
Prilikom izbora ovakvog načina plačanja, na vaš e- mail stići će ponuda sa svim potrebnim podacima za uplatu. uključujući broj računa na koji  trebate uplatiti vrijednost narudžbe.

Plaćanje karticama

 Pri plaćanju karticama koristite Paypal sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. Za kartično plaćanje putem Paypal sustava nije potrebno imati otvoren Paypal račun.

PayPal plaćanje

Za plaćanje PayPal-om  potrebno je imati otvoren Paypal račun. Kod plačanja preko PayPal platforme sva plaćanja biti će izvršena u EUR  valuti, te će vrijednost vaše kupovine biti konvertiran iz HRK u EUR obzirom da PayPal ne prihvaća kune kao sredstvo plačanja vaše narudžbe. 
Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice biti će terečen kroz konverziju cijene u eurima u hrvatske kune po važećem trenutnom prodajnom tečaju Hrvatske narodne banke.
Kao rezultat konverzije iz kuna u eure  postoji mogučnost razlike u iskazanim cijenama proizvoda na stranici www.biosilver.eu te naplaćenog iznosa narudžbe.


NAČIN I CIJENA  DOSTAVE

Cijena dostave

- cijena dostave je 1,33 EUR za Hrvatsku bez obzira na težinu narudžbe. Za narudžbe vrijednosi 40 EUR i više dostava je besplatna.
Za narudžbe izvan Hrvatske cijena dostave se razlikuje ovisno o državi u koju se dostavlja narudžba. Cijena dostave biti će prikazana na kraju kupovine.

Način dostave

Sve naručene proizvode dostavljamo putem GLS dostavne službe. Dostava je u roku 1-2 radna dana, a za otoke do 3 dana.

Naručeni proizvodi do 16 h koji se plaćaju pouzečem ( prilikom preuzimanja) biti će otpremljeni prvi slijedeći radni dan po primitku narudžbe.
Narućeni proizvodi koji se plačaju karticama ili direktno na naš  transakcijski račun  biti će otpremljeni prvi slijedeći radni dan po primitku uplate.

Ukoliko Kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, dostavna služba će ostaviti obavijest sa brojem pošiljke i uputama za daljnje korake.
Dostava u određeno vrijeme nije u ponudi dostavne službe.
Dostava se ne vrši subotom i nedjeljom.