Uvjeti poslovanja

Molimo pročitajte pažljivo uvjete poslovanja prije korištenja ove web stranice. Korištenjem ove web stranice potvrđujete da pristajete na Uvjete poslovanja ove web stranice. Ako ne prihvačate uvjete poslovanja  molimo vas da ne koristite ovu web stranicu.

Podaci navedeni na web stranici nisu namjenjeni pružanju medicinskih savjeta. Korisnici web stranice trebaju biti svjesni da nijedna regulatorna agencija ne smatra da su proizvodi opisani ovdje učinkoviti ili namijenjeni dijagnozi, liječenju ili spriječavanju bilo koje bolesti. Ako postoje nedosljednosti između podataka na ovoj web stranici i bilo kojih informacija koje se isporučuju s proizvodom BioSilver, ove bi posljednje trebalo smatrati najtočnijim.

1. Kupac i osobni podatci Kupca

Ovi Opći uvjeti definiraju Kupca kao fizičku ili pravnu osobu koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom web stranice www.biosilver.eu .Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba, odnosno pravna osoba koja prihvaća ove opće uvjete poslovanja. Maloljetne osobe, djelomično ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu naručivati artikle samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Kupac je osoba koja naručuje i plaća proizvod, i kojoj se po uplati proizvod dostavlja. Kupac može proizvod naručiti i kupiti za treću osobu (u daljnjem tekstu Primatelj), te tada proizvod dostavljamo na adresu Primatelja. Prihvaćanjem Općih uvjeta Kupac izjavljuje da su svi podatci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je ovlašteni korisnik kreditne kartice, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke pri naručivanju i kupnji proizvoda od ACTIUM, tj. za kupnju putem web shopa. ACTIUM sukladno izjavi o privatnosti i sigurnosti podataka prikuplja samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjavanje obveza.NARUČIVANJE
Prije nego napravite prvu narudžbu potrebno se registrirati i ulogirati.
Nakon što je vaša narudžba prihvaćena, sve što morate napraviti je platiti iznos koji vidite na kraju izvršene narudžbe. Ukoliko ste odabrali opciju plačanje prilikom dostave (pouzečem), plačanje se vrši dostavljaču dostavne službe. Cijene proizvoda istaknute su uz sami proizvod .U cijenu proizvoda uključen je porez. Nakon uspješno izvršene narudžbe na adresu vaše elektroničke pošte koju ste koristili prilikom registracije na našoj web trgovini stiže poruka od info@biosilver.eu sa vašom narudžbom.

CIJENE
Sve cijene na našoj web trgovini su izražene u Kunama ili Eurima  i uključuju porez.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem ( otkupninom )

Prilikom dostave Kupac svoju narudžbu plaća gotovinom dostavljaču

Plaćanje putem uplate na račun / e- bankarstvo

Iznos narudžbe potrebno je uplatiti putem bankovne transakcije, tj. uplate direktno na račun Prodavatelja putem net bankinga, u pošti, banci, ili nekim drugim putem uobičajenim kod plačanja računa.
Prilikom izbora ovakvog načina plačanja, na vaš e- mail stići će ponuda sa svim potrebnim podacima za uplatu. uključujući broj računa na koji  trebate uplatiti vrijednost narudžbe.

Plaćanje karticama

Pri plaćanju karticama koristite Paypal sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. Za kartično plaćanje putem Paypal sustava nije potrebno imati otvoren Paypal račun.

PayPal plaćanje

Za plaćanje PayPal-om  potrebno je imati otvoren Paypal račun. Kod plačanja preko PayPal platforme sva plaćanja biti će izvršena u EUR  valuti, te će vrijednost vaše kupovine biti konvertiran iz HRK u EUR obzirom da PayPal ne prihvaća kune kao sredstvo plačanja vaše narudžbe. 
Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice biti će terečen kroz konverziju cijene u eurima u hrvatske kune po važećem trenutnom prodajnom tečaju Hrvatske narodne banke.
Kao rezultat konverzije iz kuna u eure  postoji mogučnost razlike u iskazanim cijenama proizvoda na stranici www.biosilver.eu te naplaćenog iznosa narudžbe.

PROIZVODI

Proizvodi u ponudi web shopa ne jamči da je proizvod na fotografijama u svakom detalju identičan originalu, posebice uslijed različitih postavki monitora, percepcije boja itd. U takvim slučajevima ne radi se o nedostacima proizvoda.

DOSTAVA

Na svakoj zaključenoj narudžbi naznačena je cijena poštarine. Cijena poštarine nije uključena u cijenu proizvoda

Naručeni proizvodi,  biti će poslani prvog  slijedećeg radnog  dana ako je narudžba zaprimljena do 16:00 sati.
Kupljeni proizvodi mogu se dostaviti prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave.
Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.
Ako se proizvod koji je upućen Kupcu odnosno Primatelju vrati ACTIUM jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten e-poštom te će mu biti ponuđena sljedeća mogućnost:
-   da se naručeni proizvod na zahtjev Kupca ponovno dostavi na adresu Kupca odnosno Primatelja
-   trošak ponovnog slanja u potpunosti snosi kupac prije ponovnog slanja narudžbe
-  da mu se vrati novac za kupljeni proizvod umanjen za troškove dostave

Kupac odnosno Primatelj dužan je preuzeti proizvod potpisom na dostavnici čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen. Svojim potpisom također potvrđuje da je proizvod isporučen bez ikakvih oštećenja.

REKLAMACIJE I POVRAT ROBE

Primljena roba se ne može vratiti niti zamijeniti za drugu zbog zdravstvenih i higijenskih razloga, osim u slijedećim slučajevima:

   - ako je isporučena roba koju kupac nije naručio
    -ako isporučena roba ima grešku  koja nije nastala u transportu.

Naručenu robu možete zamijeniti za drugu samo u slučaju gore navedenih slučajeva.

6. Ostali uvjeti

Za valjanu narudžbu proizvoda osoba koja popunjava narudžbu mora biti starija od 18 godina. ACTIUM ima pravo jednostrano promijeniti ove Uvjete prodaje bez prethodne najave. Sve kupljene proizvode ACTIUM d.o.o. će isporučiti po uvjetima važećim u trenutku primanja narudžbe.

 7. Primjena Uvjeta prodaje

Korištenjem usluga web shopa  prihvaćate ove Uvjete prodaje. Ove web stranice sadrže informacije o BioSilver  proizvodima i uslugama te služe kao elektroničko prodajno mjesto . ACTIUM d.o.o. ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem ove web stranice te korištenjem informacija s ove web stranice u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

9. Završne odredbe

Prihvaćanjem ovih Uvjeta prodaje Kupac pristaje na njihove odredbe te prihvaća da one čine sastavni dio ugovora.