Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Pred uporabo tega spletnega mesta natančno preberite pogoje poslovanja. Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji poslovanja tega spletnega mesta. Če ne sprejmete pogojev poslovanja, ne uporabljajte tega spletnega mesta.

Informacije na spletni strani niso namenjene zagotavljanju zdravniškega nasveta. Uporabniki spletnega mesta se morajo zavedati, da nobena regulatorna agencija ne verjame, da so tukaj opisani izdelki učinkoviti ali namenjeni diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju kakršne koli bolezni. Če obstajajo neskladnosti med informacijami na tej spletni strani in kakršnimi koli informacijami, zagotovljenimi z izdelkom BioSilver, je treba slednje obravnavati kot najbolj natančne.

1. Kupec in osebni podatki kupca

Ti splošni pogoji določajo kupca kot fizično ali pravno osebo, ki naroči ali plača dostavo izdelkov prek spletnega mesta www.biosilver.eu v lasti podjetja ACTIUM d.o.o., H. Sokola 75, Zagreb (v nadaljevanju - ACTIUM). Kupec lahko postane vsaka polnoletna in delovno sposobna oseba ali pravna oseba, ki sprejema te splošne pogoje. Mladoletniki, delno ali popolnoma nesposobne osebe lahko naročajo predmete le s soglasjem svojega zakonitega zastopnika. Kupec je oseba, ki naroči in plača izdelek, in komu se izdelek dostavi po plačilu. Kupec lahko naroči in kupi izdelek pri tretji osebi (v nadaljevanju Prejemnik), nato pa izdelek dostavimo na naslov Prejemnika. S sprejetjem splošnih pogojev kupec izjavi, da so vsi podatki o sebi resnični in popolni, da je pooblaščeni uporabnik kreditne kartice, da je po zakonu sposoben in da ni znanih ovir za naročilo in nakup izdelkov pri ACTIUM-u, torej za nakup prek spletna trgovina. ACTIUM v skladu z izjavo o zasebnosti in varnosti podatkov zbira samo osnovne podatke, potrebne za izpolnitev obveznosti.NAROČILO
Preden naročite prvo, se morate registrirati in prijaviti.
Ko je vaše naročilo sprejeto, morate samo plačati znesek, ki ga vidite na koncu naročila. Če ste ob dostavi izbrali možnost plačila (gotovina ob dostavi), se plačilo izvede ponudniku dostavnih storitev. Cene izdelkov so prikazane poleg samega izdelka, cena izdelka vključuje davek. Po uspešnem zaključku naročila na e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri registraciji v naši spletni trgovini, prispe sporočilo z shop@biosilver.eu z vašim naročilom.

CENE
Vse cene v naši spletni trgovini so izražene v evrih in vključujejo davek.

NAČINI PLAČILA


Plačilo s karticami

Pri plačilu s kartico za varno sprejemanje plačilnih kartic prek spleta uporabite sistem Paypal. Za plačevanje s kartico prek sistema Paypal ni treba imeti odprtega računa Paypal.

PayPal plačilo

Za plačilo s PayPalom morate imeti odprt račun Paypal. Pri plačilu preko platforme PayPal bodo vsa plačila izvedena v EUR.

IZDELKI

Izdelki, ki jih ponuja spletna trgovina, ne zagotavljajo, da je izdelek na fotografijah v vseh podrobnostih enak izvirniku, zlasti zaradi različnih nastavitev monitorja, zaznavanja barv itd. V takšnih primerih ni napak izdelka.

DOSTAVA

Cena poštnine je navedena na vsakem sklenjenem naročilu. V ceno izdelka ni vključena cena poštnine

Naročene izdelke bomo odposlali prvi naslednji delovni dan, če bo naročilo prejeto do 16. ure.
Kupljene izdelke lahko dostavimo v skladu s pogoji, ki veljajo za vsako območje dostave.
Dostava poteka v skladu s pogoji uporabe storitev dostavne službe in se šteje za zaključeno v času dostave izdelka do dostavne službe.
Če je izdelek, poslan kupcu ali prejemniku, vrnjen v ACTIUM, ker dostavna služba ni opravila dostave, bo kupec obveščen po elektronski pošti in mu bo ponujena naslednja možnost:
- da se naročeni izdelek na zahtevo kupca ponovno dostavi na naslov kupca ali prejemnika
- stroški ponovnega soljenja